• Lesaanbod & huisregels

  Hieronder vinden jullie het MoveZ aanbod terug voor 2021 - 2022

  We herstarten het nieuwe seizoen op woensdag 1 september 2021.
  Kom gerust langs, om alles uit te proberen. 

   

  W O E N S D A G 
  Locatie: Gemeenteschool Zaventem
  Desmedtstraat 42 – 1930 Zaventem

  Timing

  Les

  Lesgevers

  17u30 – 18u30

  Pop Dance  - 5de & 6de leerjaar

  Yoni

  18u30 – 19u30

  Pop Dance - 1ste en 2de middelbaar

  Laura

  19u30 – 20u30

  HipHop - 3de en 4de middelbaar

  Nadia

  20u30 – 21u30

  Moderne Dans - vanaf 16 jaar 

  Maarten

   

  D O N D E R D A G
  Locatie: sporthal van Woluwe
  Leuvensesteenweg 194 – Sint-Stevens-Woluwe

  Timing

  Les

  Lesgeefster

  16u30 - 17u15

  Kleuter Funky Dance – 2de Kleuterklas & 3de kleuterklas 

  Melissa

  17u15 - 18u00

  Funky Dance – 1ste leerjaar & 2de leerjaar 

  Melissa

  18u00 - 19u00

  Funky Dance 3de & 4de leerjaar 

  Emilie

  19u00 - 20u00

  NEW - Just Dance - Vanaf 20 jaar 

  Melissa

  20u00 - 21u00

  Step-Bodyforming – vanaf 16 jaar

  Diane

  21u00 -22u00

  Total Body Work Out – vanaf 16 jaar

  Diane 

   

  D O N D E R D A G 
  Locatie: Gemeenteschool Zaventem 
  Desmedtstraat 42 – 1930 Zaventem

  Timing

  Les

  Lesgeefster

  16u30-17u15

  Kleuter Funky Dance – 2de & 3de kleuterklas 

   Lesley

  17u15 – 18u00

   

  18u00 - 19u00

  Funky Dance – 1ste en 2de leerjaar 


  Funky Dance - 3de & 4de leerjaar 

  Sofie  Thaïs 

   

    

   

  L I D G E L D

  voor 1 discipline per jaar 80 euro, 2 disciplines per jaar 130 euro en 3 disciplines per jaar 180 euro per jaar. De prijs voor Kleuter Funky Dance I, Kleuter Funky Dance II en Funky Dance  is 70 euro per jaar. Iedereen altijd van harte welkom voor een proefles aan 3 euro per les. Lidgeld is nooit terug vorderbaar.  

   

  Welkom bij MoveZ! 

  1/ Wie zijn wij?
  MoveZ is een feitelijke vereniging die in 1986 ontstaan is onder leiding van Diane Van Vlerken, de Voorzitster. De Club is klein begonnen, maar ieder jaar opnieuw breiden we ons aanbod uit, waardoor de Club alsmaar groter wordt. En daar zijn we fier op.Ons doel is op een aangename manier aan ‘lichaamsbeweging’ te doen. We bieden daarom verschillende lessen op recreatief gebied aan, en dit voor alle leeftijden, dus zowel voor de kleutertjes, jeugd als voor volwassenen.MoveZ heeft haar lessen verspreid over twee locaties. De activiteiten op woensdag vinden plaats in de gemeentelijke sportzaal Gemeenteschool Desmedtstraat 42 in 1930 Zaventem) en de activiteiten op de donderdag gaan door in de Sporthal van Sint-Stevens-Woluwe (Leuvensesteenweg 194 – 1932 Sint-Stevens-Woluwe).Ieder jaar opnieuw organiseren we een dansoptreden, waarbij onze leden kunnen laten zien aan het grote publiek wat ze hebben geleerd tijdens het jaar. Daarnaast organiseert MoveZ nog tal van activiteiten voor haar leden, om zo’n familiaal clubgevoel te creëren, waarbij iedereen zich goed voelt.  Zo komt ieder jaar opnieuw Sinterklaas bij ons langs, om de brave kindjes te belonen. Daarnaast organiseren we ieder jaar opnieuw een fuif voor onze leden, waarbij ze de kans krijgen om iedereen van de Club beter te leren kennen. Tot slot organiseren we ook één keer per jaar een ‘Breng-een-vriend-dag’, waarbij de leden een vriend of vriendin gratis mogen meebrengen om samen met hun de les te volgen. 


  2/ Wens je een MoveZ lid te worden? Hoe inschrijven?
  Gelieve je voor aanvang van de les aan te melden in de zaal bij een bestuurslid van de Club. Als je een nieuw lid bent, zal je een inschrijvingsformulier moeten invullen. Het lidgeld Het lidgeld is voor Kleuter Funky Dance I en Funky Dance II 70 euro per schooljaar en voor alle andere disciplines 80 euro per jaar inclusief verzekering. Het lidgeld kan enkel cash worden betaald in de zaal, voor aanvang van de les aan een bestuurslid. Eénmaal betaald, ontvang je een lidkaart. Gelieve deze iedere les bij te hebben. De prijs voor één uur is 80 euro per jaar, de prijs voor twee uur is 130 euro en de prijs voor 3 uur is 180 euro. Opgelet, deze prijzen zijn per persoon en dus niet overdraagbaar naar andere familieleden. MoveZ biedt in het begin van het seizoen – in september – twee weken de mogelijkheid aan de leden om alle lessen gratis uit te proberen. Eenmaal het lid is ingeschreven, kan hij/zij het lidgeld niet meer terugvorderen. Verzekering Je verzekering is pas in orde, op het ogenblik dat het lidgeld betaald werd. Indien je niet betaald hebt, maar toch meedanst, ben je niet verzekerd door de Club.Proefles Je kan, alvorens definitief in te schrijven, eerst proberen. Een proefles kost 3 euro en moet cash worden betaald voor de les begint aan een bestuurslid of lesgeefster. Ieder lid kan twee keer een proefles betalen, maar moet dan een beslissing nemen om in te schrijven of niet. 

  3/ Enkele richtlijnen
  Om het verloop van ons seizoen zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen vragen wij om de volgende regels na te leven:Iedereen betreedt de zaal met aangepaste danskledij. Jeansbroeken zijn niet toegestaan en aangepast sportschoeisel zijn verplicht. Een T-shirt kan eventueel bij MoveZ worden aangekocht aan 5 euro per stuk.Om de lessen vlot te laten verlopen en om zowel de lesvolgers als de legevers niet te beïnvloeden tijdens de lessen, vragen wij aan de ouders/ en of toeschouwers om de danszaal niet te betreden.Gelieve in de les niet te kauwen of te snoepen.Gelieve geen waardevolle goederen mee te brengen naar de danszaal. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstallen.Gelieve de haren zoveel mogelijk vast te doen, zodat je daarvan geen last ondervindt tijdens het dansen. 

  4/ Wat bij een ongeval?
  Indien je gekwetst geraakt tijdens de les, dien je hiervan steeds je lesgeefster op de hoogte te brengen. Hierna, kan na overleg met lesgeefster, betrokkene en een lid van het bestuur, de nodige papieren worden opgemaakt en meegegeven worden.

  5/ Overige nuttige informatie
  MoveZ Diane Van Vlerken Doggeweg 53 1930 Zaventem Diane@movez.be Website: www.movez.be facebook: www.facebook.com/moveZZaventemMeer informatie over de club en lessen, kan je steeds op onze website www.movez.be terugvinden.